7
jun

Dementietafel door Aveleijn

Dementietafel met als thema ‘Ontspannen en Contact’


Op woensdag 7 juni 2017 organiseert Aveleijn in samenwerking met De Twentse Zorgcentra een dementietafel in Twente met als thema ‘Ontspannen en Contact’. Familie, mantelzorgers en hulpverleners uit de regio die te maken hebben met mensen met een verstandelijke beperking zijn van harte uitgenodigd om hun ervaringen te delen en vragen te stellen over zorg, ondersteuning en omgang. In open sfeer wordt met elkaar gesproken over vraagstukken rondom ouderdomsproblemen, waaronder dementie. Tijdens deze avond worden er drie workshops gegeven van een half uur waarbij op een interactieve manier wordt ingegaan op het thema.

Programma:

  • 19:00 uur inloop
  • 19:15 uur inleiding door Henni Barneveld
  • 19:30 uur start workshops
  • 21:15 uur afsluiting

 

Locatie

De toegang en parkeren zijn gratis in de parkeergarage onder het Kulturhus of op parkeerterrein ‘De Haven’ (met parkeerschijf) .

 

Aanmelden

Aanmelden voor de Dementietafel kan bij Edith Meijerink, edith.meijerink@detwentsezorgcentra.nl. Meer informatie via marloes.hermelink@detwentsezorgcentra.nl. De toegang is gratis.

 

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project ‘Dementietafel: delen en verbeteren’, een initiatief van Ieder(in), netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Het project is geïnitieerd door KansPlus, Belangennetwerk verstandelijk gehandicapten. Alzheimer Nederland ondersteunt het project met expertise over Alzheimer cafés.

 

meer uit agenda
Dementietafel door Aveleijn