30
okt

Dreumes Ochtend

Knusse & muzikale voorleesochtend


Lezen en muziekmaken, dat zijn twee creatieve activiteiten waar je niet vroeg genoeg mee kennis kunt maken. 

Voorlezen is een van de leukste manieren om contact te maken met je baby. Door samen een boekje te lezen versterk je de band met je kind en werk je ook nog eens aan de sociale en emotionele ontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat juist het voorlezen aan uw kind een goede start is voor zijn of haar verdere leesontwikkeling.

De meeste kinderen zijn gek op muziek. Dat zie je aan hun reacties. Dat komt mooi uit, want muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. 

Muziekschool Borne en bibliotheek Borne hebben besloten om de handen ineen te slaan en organiseren nu voor het eerst een dreumesochtend. Tijdens deze ochtend maakt uw dreumes kennis met "boeken" uit het schattige boekstart koffertje. De biebdames lezen deze ochtend het verhaal van Dikkie Dik op de boerderij en Piep is wakker.

Christine Heyda, muziekdocente geeft een kleine demonstratie van haar cursus "muziek op schoot". Zij zingt samen met u en uw dreumes diverse liedjes en leert u versjes. 

De ochtend start om 9.30 uur en vindt plaats op de bovenverdieping van bibliotheek Borne.
De entree is gratis.
Na afloop van de ochtend kunt u uw kind laten inschrijven bij de bibliotheek van Borne en ontvangt u een prachtig BoekStart koffertje. De inschrijving voor kinderen is gratis tot hun 18e jaar. 

meer uit agenda
Dreumes Ochtend