23
okt

Duurzaamheid; ermee aan de slag!

Start cursus van Henk Boenink


De cursus Duurzaamheid van Henk Boenink in ons Kursushus bleek vorig jaar een groot succes. Dit jaar wordt de cursus opnieuw gegeven in een geactualiseerde versie, op een aantal donderdagavonden.

Duurzaamheid: begrijp het, en ga er mee aan de slag!
In een praktisch opgezette cursus gaan we aan de hand van Henk Boenink aan de slag met o.a. het begrip duurzaamheid, van definitie t/m praktische uitwerking, van eenvoudige berekeningen t/m de psychologische drempels, van een eenvoudig telefoonopladertje t/m de wereld politiek. We leren o.a. welke gevolgen onze huidige levensstijl heeft voor de aarde, en wat we daar aan kunnen doen.

Er is ruimte voor discussies en vragen, en Henk gaat in op voorbeeldsituaties die de cursisten aandragen. Er is niet tot nauwelijks sprake van huiswerk, maar er zijn wél cliffhangers.

Heb je de DUURZAAMHEIDS-klok horen luiden en wil je weten waar de klepel hangt? Vindt je DUURZAAMHEID interessant, maar snap je alle verbanden niet? Denk je dat het bedrijfsleven en de regering de DUURZAAMHEIDS-problemen wel gaan oplossen? Dan is deze cursus heel geschikt voor jou!

De cursus vindt plaats op 4 aansluitende donderdagen, op:
-23 oktober (start)
-30 oktober
-6 november
-13 november
Kosten: €49,00
Tijd: van 19.30 – 21.45 uur.
Waar: De Bornse Synagoge, Ennekerdijk 17, te Borne

DOWNLOAD HIER HET AANMELDFORMULIER

meer uit agenda
Duurzaamheid; ermee aan de slag!