9
dec

Duurzaamheidscafé - December

Groene Brain & Borrel


Een maandelijks inspiratie/ bewustwordings/brainstormcafé. Een gezellig en laagdrempelig kennismaken, bijpraten en (eventueel) borrelen. Met inspiratie en gezelligheid de (jouw) wereld verbeteren. Deze ontmoetingsplek voor mensen met duurzame ideeën en groene plannen kan ook bijdragen een stukje bewustwording. En dat is immers nooit weg!

Stichting Borne Duurzaam presenteert deze avond het prachtige initiatief “Borghendes Moestuin”. Deze gemeenschapstuin is een van prijswinnende ideeën van de “Het duurzaamste idee van Borne”. De grond is beschikbaar gesteld, de ontwerpen liggen klaar. Nu kan onder begeleiding van Borne Duurzaam de moestuin de aankomende maanden worden gerealiseerd.

Gezamenlijk tuinieren op een biologische manier, voor en door de gemeenschap dat is het idee achter de “Borghendes Moestuin”. Om dit voor elkaar te krijgen is de stichting op zoek naar mensen met groene vingers die mee willen werken aan het opzetten en onderhouden van de moestuin. Bent u geïnteresseerd kom dan vooral kijken, luisteren, brainen en borrelen.
 

Locatie: het foyercafé van het Kulturhus.
Aanvang: 20.30 uur 

Kulturhus Borne biedt elke bezoeker van het duurzaamheidscafé een gratis (fairtrade) kopje koffie of thee aan.

meer uit agenda
Duurzaamheidscafé - December