Home  /  Agenda  /  Archief  /  Elektriek
5
t/m 6 mei

Elektriek

Een bliksemse theaterwandeling door Oud Borne


Theatergroep Hydra speelt op een aantal unieke plekken in Oud Borne maar liefst zes keer de nieuwe locatievoorstelling ''Elektriek''. Een enerverende theaterwandeling van ongeveer 2 km waarin de toeschouwer vijf korte afstanden loopt. Kulturhus Borne (Markstraat 23) met het plein ervoor is het start- en eindpunt van Elektriek.


De absurde, dramatische en humoristische scènes zijn geïnspireerd op fragmenten uit het leven van Rento Hofstede Crull. Een buitengewoon vindingrijke, soms grillige man met een enorm talent voor organiseren en een passie voor fietsen en auto's.


Het publiek raakt verzeild in zijn droomwereld. Hij wil de elektriciteit brengen. Maar is er recht van spreken om spanning op te voeren en zal de toekomst hem hogerop brengen? Of gaat zijn droomwereld toch naar de bliksem….?


Voor meer informatie kijk op www.elektriek.nl


Kaartverkoop en reserveren

Volwassenen: € 12,50

Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50

Kaarten zijn verkrijgbaar en te reserveren bij Informatiebalie Kulturhus - VVV Borne - 074 2657200 - receptie@kulturhusborne.nl

 

Speeldata

Za 05 mei (try out)

Zo 06 mei (try out)

Wo 09 mei (première)

Do 10 mei

Vr 11 mei

Za 12 mei

 

Aanvang

Verzamelen 19.15 uur

Start 19.30 uur (ongeveer)

Terug 22.15 uur (ongeveer)

 

Extra informatie

Elektriek is geschikt vanaf 8 jaar. Trek bij het actuele weer passende kleding aan en zorg ervoor dat u goede wandelschoenen draagt. De voorstelling is geschikt voor rolstoelen. Meld even bij aanschaf of reservering kaarten als u met een rolstoel wilt komen.

meer uit agenda
Elektriek