11
sep

Enneagram - Welk type ben jij? - 11/9

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES ENNEAGRAM
Datum:            Woensdag 11 september
Docent:           Dave Stoeten
Tijd:                 19.45-22.00 uur
Locatie:          1e etage Bibliotheek


Elk enneagramtype kijkt door zijn eigen ‘bril’ naar dezelfde werkelijkheid. Door welke bril kijk jij?

Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust en onbewust gedrag bezighoudt. In de proefles komen kort de negen persoonlijkheidstypen van het enneagram aan bod. Inzicht in de verschillende typen zorgt ervoor dat je jezelf en andere mensen beter begrijpt. Het geeft meer zelfsturing en maakt je meer bewust van je eigen (denk)patronen, emoties en handelen.

meer uit agenda
Enneagram - Welk type ben jij? - 11/9