Ernest Beuving & Völle Wille

Skoren!

Jezelf als scorende winnaar leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt daar gaat het om in ‘’Skoren’’. ‘’Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Ja! Dan heb je het geluk dat het paard er niet meer aan vast zat’’. Met dit soort bevrijdende redenaties van Ernest Beuving verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. ‘’Skoren’’ is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving, zijn band en het Bornse koor Völle Wille. Een heerlijk concert met veel humor, imitaties, persiflages, en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tussendoor onder de stoel van het lachen.

'Skoren' wordt voor deze Bornse gelegenheid aangevuld met een aantal hoogtepunten de vorige show 'Klap van de Korenmolen.' Over de vorige show:

De Stentor: "prachtige liedjes en een niet te stuiten cabaretier met een mateloos gevoel voor humor."

Brabants Dagblad: "een gevarieerde voorstelling met warme liedjes en hilarische acts."

Arena: "allround cabaretier Beuving zet met koor en zijn uitstekende band de zaal op z'n kop. Het werd een             succes. Sensationeel was zijn act van Mick Jagger..."

Ernest Beuving stond 8 shows in het theater als Ernesto in:
'Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers.'
Ook trekt hij momenteel door het land met 'Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers' samen met André Manuel en Thijs Kemperink.

Entree: €15,00

Ernest Beuving & Völle Wille