Etsen met zinkplaat & etspers

Gratis proefles & voor volwassenen

Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!

PROEFLES ETSEN MET ZINKPLAAT & ETSPERS
Datum:            Dinsdag 10 september
Docent:           Hans Janssen
Tijd:                 19.30-21.30 uur
Locatie:           lokaal B3

Welkom in de prachtwereld van het ambachtelijke etsen! Maak kennis met het etsen met een zinkplaat en de etspers. Wij werken zo veel mogelijk met niet toxisch materiaal en drukken af met de in water oplosbare Aqua Intaglio inktsoort. Er zijn vele etstechnieken die kunnen worden toegepast.

Etsen met zinkplaat & etspers