Home  /  Agenda  /  Archief  /  Examentraining
2
t/m 3 mei

Examentraining

Bereid je extra goed voor op het eindexamen!


Om de slaagkans van de leerlingen zo groot mogelijk te maken,  is er in de meivakantie speciale examentrainingen georganiseerd bij Huiswerkbegeleiding Borne.

Wil je je extra goed voorbereiden op het  eindexamen? Volg dan een examentraining bij Huiswerkbegeleiding Borne. Onder begeleiding van ervaren docenten word  je intensief voorbereid  op één of meerdere eindexamenvakken. Na een ochtend leren en klassikale instructies in kleine groepen, oefen je ‘s middags  het examen. 

 

In 2013 vinden deze plaats van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei (exclusief dinsdag 30 april wegens Koninginnedag) in het Kulturhus Borne. De training is bedoeld voor examenkandidaten die zich zekerder willen voelen of nog een extra steuntje in de rug nodig hebben.

 

Vakken

Elke leerling kan max. 4 vakken kiezen waarvan hij of zij het proefexamen van gaat maken. Ook kan een leerling er voor kiezen  één vak meerdere keren per week te oefenen.

 

Werkwijze

De training duurt per vak één dag .

Leren en oefenen : van 09:00 tot 12:00 en examen maken: van 13:30-16:30 uur.

De resultaten worden uiterlijk de volgende dag aan de leerling  bekend gemaakt  en besproken.

 

Tijdens de training komen alle examenonderwerpen van een vak aan de orde. Er wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor er voldoende tijd is om alle onderdelen goed te behandelen en te oefenen. Kosten

De cursuskosten bedragen 85,-  euro per vak/dag en/of  285,- per week (4 vakken).  Dit is inclusief  thee, koffie, fruit etc.  en  cursusmateriaal.

 

Opgave

Geef je zsm op vanwege de voorbereiding en indeling van de trainingen. Je krijgt dan uiterlijk vrijdag 26 april per mail bericht over de dag(en) waarop je voor de training(en) verwacht wordt.

Voor vragen kun je bellen of mailen , huiswerkbegeleidingBorne@gmail.com, 06- 48492244.

meer uit agenda
Examentraining