3
mrt

FILMplus - MIDDAG 3 maart

Gezellige zondagmiddag!


GEZELLIGE ZONDAGMIDDAGEN!

Vrienden van het Filmhuis Borne, Kulturhus de Bijenkorf en Welzijn Ouderen Borne starten op zondagmiddag 17 februari een nieuwe activiteit. De FILMplus - MIDDAG. Eens per maand op de zondagmiddag bieden we u de mogelijkheid om een prachtige film te zien en aansluitend met elkaar te eten.

 

De zondag is niet voor iedereen een dag om naar uit te zien. Met de organisatie van de FILMplus – MIDDAG komt hier verandering in. Om een idee te geven van de indeling van de FILMplus – MIDDAG: Zaal open vanaf 14.30 uur, Aanvang film: 15.00 uur. De film wordt niet onderbroken voor een pauze. Na afloop van de film rond 17.00 uur, kunt u aanschuiven voor een goed verzorgde tweegangen maaltijd. Het samen eten na afloop van de film is uiteraard geen verplichting, maar een gezellige mogelijkheid om uw middag compleet te maken.

 


Een filmkaartje of een combinatiekaartje koopt u bij de balie Kulturhus/VVV: 074 – 265 7200.

De kosten voor het filmkaartje bedragen € 8,00 (€ 5,00 voor vrienden van Filmhuis Borne.

Voor de deelname aan het buffet betaalt u € 10,00.

Een combinatiekaartje kost  € 18,00 (Bent u vriend van Filmhuis Borne en wilt u mee-eten dan betaald u € 15,00).

Het combinatiekaartje is te verkrijgen tot uiterlijk donderdag voor afgaande aan de film van zondag: dit i.v.m. de voorbereiding die een maaltijd vraagt.

 

Haar naam was Sarah.

Het joodse meisje Sarah uit Parijs wordt in de zomer van 1942 met haar ouders opgepakt en gebracht naar het Vélo-drome d’Hiver, waar duizenden joden bij elkaar worden gestopt om gedeporteerd te worden. Om hem te beschermen sluit ze haar kleine broertje thuis op in een kast. Ze belooft hem snel op te halen. De Amerikaanse journaliste Julia komt het verhaal op het spoor en ontdekt een hartverscheurend verband met haar schoonfamilie.

 

meer uit agenda
FILMplus - MIDDAG 3 maart