5
jan

FILMplusMIDDAG - januari

Gezellige zondagmiddag!


Een keer per maand op de zondagmiddag naar de Film met aansluitend lekker eten. Hoe gezellig is dat!

Voor mensen die soms opzien tegen de zondagmiddag. Voor mensen die het gezellig vinden om hun zondagmiddag samen met anderen door te brengen. Voor mensen die houden van goede films en lekker eten is er de FILMplus-Middag.

Aanvang van de film is 15.00 uur en na afloop van de film, rond 17.15 uur, kunt u aanschuiven voor een goed verzorgde buffet. Het samen eten na afloop van de film is uiteraard geen verplichting, maar een gezellige mogelijkheid om uw middag compleet te maken.

The Help
Huishoudsters Aibileen en Minny staan centraal in The Help. Zij werken voor jonge blanke vrouwen in Mississippi. Niet alleen het huishouden, koken en de was wordt aan hen overgelaten, maar ook de volledige opvoeding van de kinderen. Ze krijgen amper betaald en worden door hun werkgevers behandeld als tweederangs burgers.
Het is een systeem dat blank en zwart in het keurig aangeharkte stadje samen in stand houden. Totdat de jonge, blanke schrijfster Skeeter (Emma Stone) de bittere memoires van de dienstmeiden van Jackson wil gaan optekenen, en het fundament van een ondergrondse verzetsgroep wordt gelegd.
Aibileen (Viola Davis) en haar collega en boezemvriendin Minny (Octavia Spencer) zijn aanvankelijk de enigen die aan Skeeters geheime oproep gehoor geven. Maar daar komt vanzelfsprekend verandering in.

 

Aanvang: 15.00
Entree film: €6,50
Kosten van de maaltijd bedragen €10,00. De maaltijd kunt u tot vrijdag 3 januari 12.00 uur, reserveren bij de VVV Uitbureau Borne: 074 - 265 72 00.

meer uit agenda
FILMplusMIDDAG - januari