4
sep

Fashion Design Junior - 4/9

Gratis proefles & vanaf 10 jaar


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES FASHION DESIGNER JUNIOR
Datum:            Woensdag 4 september
Docent:           Annuska Klein Paste
Tijd:                 18.30-20.30 uur
Locatie:          V4


Fashion hoeft niet duur te zijn. Je kunt veel zelf doen door van oude kleding iets nieuws te maken. Kijk maar naar die leuke distoy denims . Dat kun jij ook. Met de juiste middelen en een beetje hulp kun jij voor een prikkie je saaie spijkerbroek veranderen in ‘highfashion’ .

In deze proefles gaan we een T-shirt pimpen.  Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Je kunt zelf  een oud t-shirt meenemen of  er tijdens de proefles bij Annuska voor €2,50 één aanschaffen. 

 

 

meer uit agenda
Fashion Design Junior - 4/9