23
jun

Feestelijke opening i-workspace

Maak werk van je goede idee!


Op 23 juni wordt de opening van de I-workspace in Borne gevierd van 15.30 tot 17.00 uur. De I-workspace is een ideeënwerkplaats om mensen te helpen hun leuke en creatieve ideeën voor de samenleving te realiseren. Heb je een idee, maar mis je net die ondersteuning om het een vliegende start te geven? Dan is de I-workspace de perfecte oplossing voor jou. 

Tijdens de opening op 23 juni van 15.30 tot 17.00 uur zullen enkele inspirerende initiatieven kort worden gepresenteerd. Naar aanleiding hiervan is er een ideeënspeeddate. Je krijgt dan direct een indruk van de mogelijkheden als mensen hun visie en creativiteit willen delen. Tevens zijn er medewerkers van het VSB fonds aanwezig om te praten over financiële mogelijkheden bij het ondersteunen van projecten. Zij zullen aanwezig zijn van 9.00 – 16.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de email: info@i-workspace.nl
 

I-workspace is een werkplaats in de bibliotheek. Hier worden goede ideeën gevormd en uitgewerkt. Bijvoorbeeld ideeën op gebied van zorg, welzijn, wonen of cultuur. Je gaat met jouw idee aan de slag, op een manier die jij ziet zitten. Dat kan 1-op-1 met een adviseur, in kleine groepjes of tijdens een netwerkbijeenkomst.

I-workspace maakt het realiseren van jouw idee makkelijker. We hebben contacten bij veel organisaties. We kunnen kennis inschakelen van Saxion en haar studenten. We ondersteunen je bij het vinden van financiering voor jouw idee. Uitgangspunt voor de i-workspace is dat jij zelf met jouw idee aan de slag gaat. Het blijft jouw idee! Wij ondersteunen je we waar we kunnen. I-workspace is een initiatief van Arcon, in samenwerking met Windesheim, Natuur en Milieu Overijssel. Arcon ondersteunt in brede zin de eigen kracht van mens en samenleving. I-workspace heeft plaats in de bibliotheek gekregen omdat deze manier van werken past bij de bibliotheek als kennishart van Borne dat informeert en inspireert. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maike Leuverink of Sofia Numansen.

Aanvang ochtendprogramma - bijeenkomst VSB fonds: 9.00-16.30 uur
Aanvang: 15.30-17.00 uur
De i-worksspace is gesitueerd op de benedenverdieping van de bibliotheek
Voor meer informatie: i-workspace.nl

meer uit agenda
Feestelijke opening i-workspace