16
feb

FilmPLUSmiddag - The Notebook

Gezellige zondagmiddag in teken van Valentijn!


Een keer per maand op de zondagmiddag naar de Film met aansluitend lekker eten. Hoe gezellig is dat! Voor mensen die soms opzien tegen de zondagmiddag. Voor mensen die het gezellig vinden om hun zondagmiddag samen met anderen door te brengen. Voor mensen die houden van goede films en lekker eten is er de FILMplus-Middag. De film start om 15.00 uur en na afloop van de film, rond 17.15 uur, kunt u aanschuiven voor een goed verzorgde tweegangen maaltijd. Het samen eten na afloop van de film is uiteraard geen verplichting, maar een gezellige mogelijkheid om uw middag compleet te maken.

Valentijnsfilm: The Notebook
Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Entree voor de film: € 6,50

Lieflijk buffet:
Kosten van het lieflijke buffet -ook in teken van Valentijn- bedragen €10,00. Graag de maaltijd vóór vrijdag 14 februari 12.00 uur reserveren bij de receptie van Kulturhus Borne, 074 - 265 72 00.

 

meer uit agenda
FilmPLUSmiddag - The Notebook