6
apr

FilmPLUSmiddag april

Met oscarwinnende film


Een keer per maand op de zondagmiddag naar de Film met aansluitend lekker eten. Hoe gezellig is dat!

Voor mensen die het gezellig vinden om hun zondagmiddag samen met anderen door te brengen. Voor mensen die houden van goede films en lekker eten is er de FILMplus-Middag. De film start om 15.00 uur en na afloop van de film, rond 17.15 uur, kunt u aanschuiven voor een goed verzorgde tweegangen maaltijd. Het samen eten na afloop van de film is uiteraard geen verplichting, maar een gezellige mogelijkheid om uw middag compleet te maken.

The Butler
In The Butler kruipen Oscar-winnaar Forest Whitaker en grootheid Oprah Winfrey in de huid van butler Cecil Gaines en zijn vrouw Gloria. We volgen het leven van butler Cecil die gedurende drie decennia zeven Amerikaanse presidenten diende. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Eugene Allen, die vanaf 1952 butler was van zeven Amerikaanse presidenten. Waaronder Richard Nixon, John F. Kennedy en Ronald Reagan
 

Entree voor de film: € 6,50, Kosten buffet: €10,00.  Graag de maaltijd vóór vrijdag 4 april 12.00 uur reserveren bij de receptie van Kulturhus Borne, 074 - 265 72 00.

meer uit agenda
FilmPLUSmiddag april