16
sep

Filmhuis - De Patrick

Regie: Tim Mielants, België, 2019


97 min.

Drama / Komedie

Regie: Tim Mielants, België, 2019

Patrick is een grote, vriendelijke reus, die sociaal niet erg handig is en ondanks zijn 39 jaar nog bij zijn ouders op een nudistencamping woont. Het leven kabbelt voorbij, totdat zijn vader plotseling overlijdt. Patrick krijgt de leiding over de camping, maar hij heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat hij iets onderneemt, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.

De pers over De Patrick: VPRO Cinema (★★★★) 'Blijft boeien door de terloopse humor, stijlvaste regie en de perfect getroffen toon' de Volkskrant (★★★★) 'Eigenzinnige tragikomedie' NRC (★★★★) 'Unieke mix van detective, slapstick en lullige intriges' De Morgen (★★★★) 'Vol visuele humor en Belgische tragiek'.

 

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €9,50 (€6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne)

Wegens corona geldt er een maximum van 70 bezoekers per filmvoorstelling.
BELANGRIJK:

In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 19:45 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er zal in deze periode ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

 

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Filmhuis - De Patrick