2
sep

Filmhuis - Downton Abbey

**VOL**


122 min.
Drama
Regie: Michael Engler, Verenigd Koninkrijk, 2019

Het wereldwijde fenomeen Downton Abbey nu als een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes, de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen.

De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

De pers over Downton Abbey:
VPRO Cinema (★★★) 'Een feest van herkenning voor trouwe fans'.

Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 9,50 (€ 6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne)

Deze film is verplaatst van 18 maart naar 2 september 2020.

De kaarten die hiervoor gekocht zijn worden automatisch omgezet. U krijgt van ons bericht hierover, indien het emailadres bekend is. Anders kunt u voor informatie bellen naar de receptie: 074-2657220

Wegens corona geldt er een maximum van 70 bezoekers per filmvoorstelling.

BELANGRIJK:
In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 19:45 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er zal in deze periode ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

 

 

 

meer uit agenda
Filmhuis - Downton Abbey