30
t/m 30 sep

Filmhuis - Mi vida

Regie: Norbert ter Hall, Nederland, 2019


88 min.

Drama / komedie

Regie: Norbert ter Hall, Nederland, 2019

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen, maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans in Cádiz is de oplossing. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Met Loes Luca als kapster Lou.

De pers over Mi vida: VPRO Cinema (★★★) 'Het zestigersperspectief is verfrissend' de Volkskrant (★★★★) 'Overtuigend en sterk geacteerd' NRC (★★★★) 'Een ‘coming of old age’-film die op alle fronten overtuigt' Het Parool: 'Een prachtig ingetogen Loes Luca.

 

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €9,50 (€6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne)

Wegens corona geldt er een maximum van 30 bezoekers per filmvoorstelling.

BELANGRIJK:

In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 19:45 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er zal in deze periode ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

LET OP: Er is een extra filmvoorstelling om 18.00 uur!

TICKETS >> https://bestellen.kulturhusborne.nl/bestel/202

 

 

 

Tickets kopen!
meer uit agenda
Filmhuis - Mi vida