27
sep

Filosofiecafé Twente - LIVESTREAM

Pieter Omtzigt via een livestream


Het Filosofiecafé Twente houdt op zondag 27 september haar eerste lezing van het seizoen 2020-2021 in het Kulturhus te Borne. De lezing begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur.

Deze is ook thuis te volgen middels LIVESTREAM. Livestreamtickets kosten €7,50 en zijn online te koop via de knop onderaan deze pagina. Deze kaarten zijn te koop t/m vrijdag 25 sept 12.00 uur. Daarna ontvangt u via uw emailadres uw unieke inlogcode. ***Livestream kaarten zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar***

Spreker is Pieter Omtzigt. Hij is bij velen bekend als lid van de Tweede Kamer. Recentelijk was hij veel in het nieuws als woordvoerder bij de kinderopvangaffaire en als kandidaat voor het lijsttrekkerschap van het CDA.

Zijn lezing heeft de titel: Het tanende vertrouwen in onze instituties”. Hij zal hierin aangeven waarom hij zich zo vastbijt in allerlei dossiers en waarom hij optrekt met leden van de oppositie. Wat hem beweegt, welke waarden hij als politicus belangrijk vindt en welke waarden hij graag zou zien in de politieke arena. Wat is nodig voor vertrouwen in politieke instituties en waarom gaat dit zo moeilijk?

Filosofiecafé Twente verwacht een middag met een gedreven politicus over macht, moraal en menselijke maat.

meer uit agenda
Filosofiecafé Twente - LIVESTREAM