Home  /  Agenda  /  Archief  /  Flip Noorman
12
sep

Flip Noorman

Leonard Cohen


Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.

Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Oor:
“Samen met zijn al even eigenzinnige en fenomenale begeleidingsband De Noormannen haalt hij twee uur en een kwartier lang Leonard Cohen door een ringetje en helemaal naar nu”.

Recensie De Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/flip-noorman-laat-de-liedjes-van-leonard-cohen-fonkelen~b5ac2390/

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.
 

Wie stoat mekaar anderhalf! Ook op ‘t PODIUM

Samen voor een coronaproof Kulturhus! Wij bieden graag een veilige omgeving in het Kulturhus van Borne. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het bezoeken van het Kulturhus en evenementen een aantal huisregels; de CoronaRules.
Entree: €17,00, exclusief €1,50 service toeslag per bestelling

Tickets voor de 'Early Session' om 19.30 uur koop je hier
De ''Late Night Session om 21.30 uur vindt om organisatorische redenen geen doorgang.
 

Let op: je reserveert per huishouden of sociale eenheid. Kom je met meerdere huishoudens? Plaats dan meerdere bestellingen.

 

 

meer uit agenda
Flip Noorman