2
apr

Flor-de-Lis : Volando Voy

Hûskamerconcert: Flamenco & Rumba


Aangenaam: Flor-de-Lis!

Natasja La Valletta en Bart Guichelaar-Villerius spelen de allermooiste flamenco en rumba nummers op een eigenzinnige, aangrijpende en creatieve wijze. Beiden hebben ruim hun sporen verdiend op het gebied van wereldmuziek en richten zich tijdens de voorstelling Volando Voy met veel passie op de prachtige Spaanse muziek. De combinatie van het intense en gevoelige stemgeluid van Natasje en het temperamentvolle als ook kwetsbare gitaargeluid van Bart maakt dat een kennismaking met Flor-de-Lis een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Vanavond zullen zij worden bijgestaan door het stralende `Los Pajaritos`, een hartverwarmende en unieke combinatie vol melancholie en vrolijkheid! "Los Pajaritos" is Deventers eigen 7-vrouws flamencoformatie.

Is het een koor? Is het een band? Nee... het zijn Los Pajaritos! Niet te vangen in een kooitje. Zeven dames met het hart op de juiste plaats... geworteld in de Deventer aarde maar met hun 'corazón' in de Spaanse zon...! Ze zingen Spaanstalig, meerstemmig, hartverwarmend, vrolijk, hier en daar wat melancholisch...met een lach en een traan... Hun liefde voor muziek en Spanje werkt aanstekelijk. Wedden dat u niet stil kunt blijven zitten ..... u waant zich zowaar regelrecht in Sevilla... Olé!

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €10,00

 

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Flor-de-Lis : Volando Voy