29
t/m 30 jun

Fortnite kampioenschappen

De hele maand juni!


Het Bornse Jongerencentrum heeft iets gaafs bedacht! De hele maand juni zijn er kampioenschappen Fortnite!

Groep 8 leerlingen kunnen elke woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in juni komen. Je kunt twee potjes spelen, het beste potje telt voor het klassement (voor die tijd moet je aangeven bij de jongerenwerker dat de potjes tellen voor het klassement). Je naam en score worden genoteerd.

Jongeren die naar de middelbare school gaan kunnen elke dag komen. Je meldt bij de jongerenwerker als je wilt spelen voor het klassement (voor die tijd moet je aangeven dat de potjes tellen voor het klassement). Je naam en score worden genoteerd.

Diegene, die het laagste overblijft van de 100 -Solo game- wint de beker!! Als er meer mensen 1ste van de 100 worden dan wordt er gekeken naar het aantal Kills. Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Er worden twee kampioenschappen gehouden. Voor groep 8 leerlingen en voor middelbare scholieren.

Fortnite? Wat is dat?
Fortnite is op dit moment een van de populairste games ter wereld. Het spel is eenvoudig te leren en leuk om te spelen. De vormgeving van het spel oogt vrolijk, is niet realistisch, en er vloeit geen bloed. Fortnite heeft een leeftijdsgradering van 12 jaar en ouder.

meer uit agenda
Fortnite kampioenschappen