8
jan

Fotoboek maken met Albelli - Seniorweb


Het samenstellen en laten afdrukken van fotoboeken is een populaire bezigheid. Dat is niet verwonderlijk, want met alle extra’s in het fotoboekprogramma maakt u een uniek, professioneel uitziend boek.

U leert werken met het gratis fotoboekprogramma van Albelli. U krijgt praktische tips over het opmaken van uw fotoboek en het schrijven van teksten bij uw foto’s. Enige computervaardigheid is vereist!

Extra informatie: U leert fotoboekprogramma downloaden en instaleren, foto’s overzetten van camera naar PC, fotoboek vullen en opmaken, foto’s bewerken.

Cursisten dienen zelf een laptop mee te nemen, indien ze deze niet hebben, kunnen ze dit vooraf aangeven via cursus@kulturhusborne.nl of via onze baliemedewerkers, dan draagt Kulturhus Borne er zorg voor dat er een laptop klaar staat.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten; de kosten zijn €50,-- per persoon. Dit is inclusief een lekker kopje koffie/thee. Dit is EXCLUSIEF lesboek, deze kunt u rechtstreeks aanschaffen via Seniorweb Hengelo: g.j.hulstijn@home.nl

Op dinsdagmiddag, start 8 januari 2019. Overige data: 15-22-29 januari 2019. Tijd: 14.00-16.00 uur. Rode Kruis Gebouw, Benedenzaal.

 

Informatie

55+
Op dinsdag van 14:00-16:00 uur
Kosten: € 50,00 incl. koffie/thee, excl. lesboek
Duur: 4 lessen
Locatie: Rode Kruisgebouw, benedenzaal
Docent: Seniorweb
Start: 8 januari 2019

Aanmelden
meer uit agenda
Fotoboek maken met Albelli - Seniorweb