10
t/m 13 sep

GIGAkids weer van start!

BIJNA VOL!


Kinderen doen steeds meer met de computer, ook voor school. Dan is het natuurlijk superhandig als ze goed kunnen typen. Een vaardigheid waarvan ze de rest van hun leven plezier zullen hebben. Het Kursushus verzorgt typelessen voor kinderen van 9 t/m 13 jaar waarbij gebruikt wordt gemaakt van Gigakids.

Bij GigaKids zijn de fysieke groepslessen enorm belangrijk. Dus heb je élke week les, tenzij er een les uitvalt door een vakantie bijvoorbeeld. Zo kunnen de docenten goed in de gaten houden dat het typen goed wordt aangeleerd. daarnaast is er tijdens de lessen ruimte voor een speelse benadering van het typen. Want het is voor iedereen leuker als de kinderen er plezier in hebben!

De cursus bestaat uit 12 lessen en een examen. Er zijn lessen op verschillende dagen.

GIGAKIDS START OP:
10 SEPTEMBER ***VOL***
12 SEPTEMBER ***VOL***
13 SEPTEMBER: ALLEEN NOG PLEK BIJ GIGAKIDS XTRA!!


Bij GigaKids is er ook een speciaal programma, GIGAKIDS XTRA. Erg geschikt voor kinderen met dyslexie, maar ook zeker bij ADHD, DCD, verminderde fijne motoriek, etc. Deze start ook op 13 september!

Je kunt je online opgeven! Volg deze link voor precieze data, tijden en opgave: www.kulturhusborne.nl/KURSUSHUS/Cursusaanbod-kids-%26-teens

meer uit agenda
GIGAkids weer van start!