3
jan

Gelukkige Woensdagmiddag!

Een kindermiddag vol gelukjes


Gelukkige Woensdagmiddag! Op 3 januari, de eerste woensdagmiddag van het nieuwe jaar, organiseren wij een kindervakantiemiddag boordevol Geluksmomentjes, inclusief de film Bigfoot Junior, voor basisschoolkinderen van 4-12 jaar.

Kinderen kunnen om13.00 uur in een uur tijd op speelse wijze kennis maken met van alles dat het Kulturhus biedt: muziekschool, theater, bibliotheek en jongerenwerk. Een kleine greep uit deze Geluksmomentjes: op de foto als band met gitaar en drumstel (ja, de verkleedkist staat klaar!), snoep-pong spelen, balonnenblazen met een dwarsfluit, trompetvoetbal, ballon-darten, bieb-hints, bigfootkoekjes bakken. En nog veel meer!

Daarna duiken de kinderen om 14.00 uur onze KidsBios in: we vertonen de gezellige familie-animatiefilm Bigfoot Junior. Uiteraard trakteren we op ranja en wat lekkers!

De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA.Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

De kinderen geven zich van tevoren op voor de activiteit en de film samen!
Opgave werkt als volgt:
- Maak een groepje en verzin een leuke bandnaam voor dit groepje (je wordt immers als stoere band op de foto gezet!)
- Stuur een email naar: leander.huurneman@kulturhusborne.nl en vermeld hierin de bandnaam van het groepje, en de voornamen en leeftijden van de kinderen (bandleden)
- Als je geen groepje hebt, kun je je ook gewoon opgeven via dit emailadres, dan maken we op de middag zelf ter plekke een groepje voor en met jou, geen enkel probleem!

Deelname aan de middag kost €3,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst. Er zijn van tevoren geen (online) kaartjes te koop. Dus: echt eerst even opgeven via de mail!

Tijden: inloop vanaf 12:30 uur
13.00 uur start Geluksmomentjes
14.00 uur start Bigfoot Junior film
einde circa 16.00 uur

meer uit agenda
Gelukkige Woensdagmiddag!