Home  /  Agenda  /  Archief  /  Gigakids Xtra
26
aug

Gigakids Xtra

Typelessen met een beetje Xtra


Helaas is deze cursus al volgeboekt. In het voorjaar 2016 starten we met een nieuwe cursus Gigakids Xtra. U kunt uw kind alvast opgeven voor deze cursus.

Kinderen doen steeds meer met de computer, ook voor school. Dan is het natuurlijk superhandig als ze goed kunnen typen. Een vaardigheid waarvan ze de rest van hun leven plezier zullen hebben. Het Kursushus verzorgt typelessen voor kinderen van 9 t/m 13 jaar waarbij gebruikt wordt gemaakt van Gigakids. Bij GigaKids Xtra zij de fysieke groepslessen enorm belangrijk. Dus heb je élke week les, tenzij er een les uitvalt door een vakantie bijvoorbeeld. Zo kunnen de docenten  goed in de gaten houden dat het typen goed wordt aangeleerd. daarnaast is er tijdens de lessen ruimte voor een speelse benadering van het typen.  Want het is voor iedereen leuker als de kinderen er plezier in hebben! De cursus bestaat uit 18 lessen, incl het examen.

De Gigakids Xtra bestaat uit speciale typelessen voor kinderen met dyslexie. Deze cursus duurt iets langer en de lesstof wordt langzamer behandeld. Bovendien zijn de groepen kleiner.

 

Kinderen van 9 t/m 13 jaar met dyslexie
Op woensdag van 19:30-20:15 uur
Kosten: € 158,00
Duur: 18 lessen, incl. examen
Locatie: Kulturhus Borne
Docent: Karin Giessen
Start: voorjaar 2016
Aanmelden: Klik Hier

meer uit agenda
Gigakids Xtra