3
sep

Gigakids Zenderen - start

Docent: Erwin Oude Egbrink


Kinderen doen steeds meer met de computer, ook voor school. Dan is het natuurlijk superhandig als ze goed kunnen typen. Een vaardigheid waarvan ze de rest van hun leven plezier zullen hebben. Het Kursushus verzorgt ook typelessen in Zenderen voor kinderen van 9 t/m 13 jaar waarbij gebruikt wordt gemaakt van Gigakids. 
 

Bij GigaKids zij de fysieke groepslessen enorm belangrijk. Dus heb je élke week les, tenzij er een les uitvalt door een vakantie bijvoorbeeld. Zo kunnen de docenten  goed in de gaten houden dat het typen goed wordt aangeleerd. daarnaast is er tijdens de lessen ruimte voor een speelse benadering van het typen. Want het is voor iedereen leuker als de kinderen er plezier in hebben!
 

Details
De cursus in Zenderen bestaat uit 13 lessen, inclusief een examen en diplomauitreiking. De locatie is de Stephanusschool in Zenderen. Docent is Erwin Oude Egbrink. De lessen zijn op de donderdag, van 15.30-16.15 uur. De cursus kost  €140,00. Er is plek voor maximaal 14 kinderen.

Startdatum is 3 september. De overige data zijn:
10-17-24 september
1-8-22-29 oktober (15 okt herfstvakantie)
5-12-19-26 november
3 december  

Voor meer inhoudelijke informatie omtrent deze cursus in Zenderen, kunt u contact opnemen met docent Erwin. Dit kan per email: typen.gigakids@gmail.com en ook per telefoon: 06-29981698

Kinderen kunnen via DEZE LINK aangemeld worden

meer uit agenda
Gigakids Zenderen - start