12
jun

Gitaarcafe & special Guests

Muzikaal get together


Het gitaarcafe start om 19.00 uur.

Kulturhus De Bijenkorf herbergt een maandelijks gitaarcafé; een laagdrempelig en een buiten-gewoon gezellig gitaartreffen. Een klein, intiem podium, sfeervolle verlichting, klein barretje en dit alles overgoten met een ongedwongen sausje.

 

Vanavond vinden er speciale optredens plaats van (jonge) muziekschoolleerlingen die gitaarles volgen aan de muziekschool Borne. Een ultieme uitwisseling van energie, kennis en ervaring op deze speciale avond tussen jong en oud.
 

Het gitaarcafé is bedoeld voor gitaarliefhebbers van allerlei niveaus, genres en pluimage. Zowel voor spelers als voor luisteraars. Er wordt volop genoten, gespeeld, gezongen en uitgewisseld.

 

De bedoeling is om muzikanten die nog nooit eerder met elkaar gespeeld hebben, een 'uitgangspunt' te geven om samen muziek te maken in ons gitaarcafé. Vrije inloop, open stage en een muzikaal get together voor vrienden en vriendinnen van akoestische gitaarmuziek. Een avond waarop men muziek kan maken, naar muziek kan luisteren en over muziek kan praten.

 

Voor jong en oud. Iedereen krijgt een kans. Met alle ruimte voor uitwisselen van ervaringen, anekdotes en informatie in een relaxte en ongedwongen sfeer.

 

Aanvang: 20.00 uur

Entree: gratis

Voor meer informatie klik HIER

meer uit agenda
Gitaarcafe & special Guests