1
feb

Goed bedoeld - Nieuw Leiden

De ZorgSAMEN Week


***Kulturhus Special***

Medelijden, wat moet je ermee? Een theatervoorstelling over goede bedoelingen en hun gevolgen.

Een ziekenhuis. Een jonge man wordt verliefd op een verlamd meisje. En zij op hem. Langzaam gaat haar gezondheid vooruit. Haar familie zet al hun hoop op de jonge man. Hij raakt in de war. Komt hij bij haar uit liefde of uit medelijden? ‬Een oude man wacht op de uitslag van zijn hartonderzoek. De jonge man doet hem denken aan vroeger. Hij vraagt zich af of hij wijzer is geworden. Heeft hij ooit iemand écht geholpen? Kwamen zijn goede bedoelingen goed terecht?

Een tragikomische voorstelling. Vol goede bedoelingen en pijnlijk herkenbare situaties. Over ons verlangen iets voor de ander te betekenen. En over de twijfels die dat met zich mee brengt.

Goed Bedoeld is meer dan alleen een theatervoorstelling. Nieuw Leiden geeft Goed bedoeld workshops bij zorg- en welzijnsinstellingen, op de website verschijnen regelmatig columns over goede bedoelingen en bij elke voorstelling strijkt het Medelijdencafé neer in de foyer van het theater. Hier kan je onderzoeken hoe het met je eigen medelijden gesteld is, zwelgen bij een zwelgmuur en een spoedcursus mantelzorg volgen. Het is mogelijk een aan een voorafgaande middag-workshop deel te nemen! Speciaal voor zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers. Men kan zich hier separaat voor opgeven via: info@kulturhusborne.nl . Bij voldoende gebleken belangstelling kopen wij deze workshop speciaal voor u in.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: €12,00
Bestel hier uw kaarten!
WEBSITE NIEUW LEIDEN

 

 

meer uit agenda
Goed bedoeld - Nieuw Leiden