25
apr

Good te Pas Wandeling

Gezondheidsweek ''Gelukkig Gezond''


In het kader van de Nationale Sportweek organiseert Kulturhus Borne van 20 tot 27 april een gezondheidsweek voor body én mind met de titel ‘’Gelukkig Gezond!’’. In het kader hiervan vindt er een heerlijke intergenerationele (voor jong én oud dus) wandeling plaats op donderdag 25 april: de Good te Pas wandeling. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het ‘t Dijkhuis in Borne.

Al wandelend komt u door het pittoreske Oud Borne om uw weg te vervolgen richting de Bornse beek. De Bornse beek meandert door de nieuwbouwwijk de Bornsche Maten en is erg bepalend geworden voor het aanzien en de sfeer in deze wijk. Bij basisschool De Vonder is er een korte pauze om even lekker koffie of thee met iets lekkers nuttigen. Tijdens deze pauze geven twee ambtenaren van de gemeente Borne uitleg over het ontstaan van de Bornse Maten en krijgt u informatie over de ontwikkelingen in deze nieuwe wijk.

Daarna (na ongeveer een half uur) gaat de Good te Pas wandeling verder langs de Bornse beek. Onderweg wordt u muzikaal verrast door een heuse Alpenhoornspeler, en tijdens dit muzikale intermezzo kunt u genieten van een lekkere frisse en verse vruchtenbowl.

We verwachten om omstreeks 16.00 uur weer terug te zijn bij het Trivium/Dijkhuis.

Iedereen kan gratis aan de Good te Pas wandeling deelnemen, het is voor alle leeftijden. U kunt zich vóór 20 april opgeven bij Frans Perik, email:  frans.perik@kulturhusborne.nl of telefonisch: 074 – 2657200.

meer uit agenda
Good te Pas Wandeling