13
mei

Gratis spreekuur voor uw verzekeringen en hypotheek

Gratis advies op maat


Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Een keer in de maand kunt u op de dinsdagmiddag gebruik maken van het gratis spreekuur voor verzekeringen en hypotheek. In dit spreekuur wordt u door onafhankelijke adviseurs voorzien van advies op het gebied van financiële dienstverlening. Vaak zijn financiële producten zoals hypotheken, levensverzekeringen, pensioenverzekeringen etc. moeilijk te "lezen" en wordt u als "koper" geconfronteerd met allerlei vragen en onduidelijkheden. In dit gratis spreekuur kunt u terecht voor advies, informatie en antwoorden op uw vragen.

De adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB) bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Zij bieden altijd maatwerk op het enorme brede vlak van financiële dienstverlening. Zo wordt een financieel product samen met u en voor u op maat gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kan er ook de hulp van specialisten ingeschakeld worden.

Doordat de adviseurs niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen zij u een breder scala aan producten adviseren. Dit levert u het voordeel van een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij alle mogelijkheden conform uw wensen op een rij zijn gezet.

Dinsdagmiddag van 13.00-17.00 uur
Locatie: de benedenverdieping van bibliotheek Borne

meer uit agenda
Gratis spreekuur voor uw verzekeringen en hypotheek