26
apr

Hûskamer concert

Cordow & Doctors of Music


Experimenteren en pionieren brengt innovatie. Naast burgerparticipatie gaan we met ons theater ook experimenteren met podiumparticipa-tie. Vanuit onze kernwaarden achten wij het tijd om een stap verder te gaan in de programmering van ons theater. ‘’Podiumdieren’’ van allerlei pluimage krijgen op laagdrempelige wijze een podium voor hun kunsten in een theatersetting aangeboden. Buitengewoon betaalbaar en in een gezellige setting, met maximaal 75 theaterstoelen. Maak kennis met ons Hûskamer Theater!

Zondag 26 april vindt de allereerste editie plaats van dit nieuwe concept: een matinee met muziek van Cordow en Doctors of Music. Aanvang: 15.00 uur. Entree: €7,50

Cordow
In Esperanto betekent Kordo 'snaar' of 'stemband'. Cordow is Kordo volgens Cees en Wendy: muziek teruggebracht tot de essentie, in al zijn puurheid en kwetsbaarheid. Stem en snaren vormen samen één akkoord.

Cordow brengt liedjes over het leven, de liefde en alles wat dat met zich meebrengt, zowel de mooie kanten als de schaduwkanten. Het brede scala aan covers heeft één aspect gemeen: het is muziek die je raakt.

Cordow bestaat uit de Bornse Wendy Kolste (zang) en Cees Klaassen (gitaar).

Doctors of Music
Doctors of Music bestaat ongeveer anderhalf jaar, heeft ruime ervaring in de muziek en wil samen met het publiek  genieten van luistermuziek.

Bekende nummers door de jaren heen worden gespeeld ”in een eigen jasje”, vaak meerstemmig gezongen en vooral vanuit “het hart”, zonder poespas. What you see is what you get! Onder andere The Police, Robert Palmer, Paulo Nutini, Brian Ferry, George Ezra, John Mayer, Steve Miller komen voorbij.

Doctors of Music is een band die zich niet wil verstoppen achter een muur van geluid maar juist de “stilte”in de nummers op wil zoeken. Semi akoestisch, bekende nummers door de jaren heen.

Doctors of Music bestaat uit:
• Bert van Schelven: gitaar en leadzang
• Jacques van Oostayen: gitaar en zang
• Bennie Mustamu: percussie en zang
• Ton Kroon: basgitaar en zang


Zondagmiddag 26 april
Aanvang: 15.00 uur (zaal open vanaf 14.30 uur)
Entree: €7,50
Kaarten zijn verkrijgbaar aan onze kassa,  u kunt ook reserveren via: 074 - 2657200 of receptie@kulturhusborne.nl

 

 

 

meer uit agenda
Hûskamer concert