22
t/m 31 jan

Helpende Handen gezocht

WANTED : vrijwilligers voor TETEM projecten


Ben jij geinteresseerd in creativiteit en innovatie in nieuwe technologieen?
Ben jij nieuwsgierig, friskijkend en jong van geest?
Slaat jouw hart sneller bij de woorden Virtual Reality, 3D-pennen, Maakplaats, Mobiele Labs, talentontwikkeling, robotjes en hologrammen maken?
Heb je zin om hier eventueel ook iets meer over te leren d.m.v. een training?
Heb je nu en dan tijd om groepen mensen, alle leeftijden, te begeleiden bij het kennismaken met bovengenoemde technische noviteiten?

Misschien wil je dan wel een van onze helpende ‘’Tech Hands’’ worden (18+)

Het Kulturhus werkt veel samen met TETEM. TETEM ontwikkelt oa. mobiele laboratoria, waar mensen van alle leeftijden aan de slag kunnen met innovatieve maakopdrachten zoals robots programmeren, magnetische vloeistof maken, bouwen met 3D-pennen of hologrammen maken. Technologisering speelt immers een steeds belangrijkere rol in de samenleving. TETEM brengt deze technieken en processen op concrete wijze dichterbij de mensen, zodat men de kans heeft bekend te worden met nieuwe ontwikkelingen.

Binnenkort staat bijvoorbeeld de Chocolate Challenge van TETEM in de bibliotheek. In december hebben wij twee weken lang het mobiele Maak-Lab van TETEM in hûs.

Voor het hands on begeleiden van deze projecten, het bedienen van de machines, het begeleiden van grote en kleine mensen bij de machines, zoeken wij helpende handen van 18 jaar en ouder.

Interesse? Stuur dan een mail naar: henk.rengerink@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Helpende Handen gezocht