1
jan

Het Administratiehus

Voor Verenigingen, Stichtingen & ZZP-ers


Het Bornse Kulturhus heeft  een nieuwe dienstverlening in huis. Vanaf 1 januari 2015 kunnen verenigingen, stichtingen en ZZP-ers een beroep doen op ‘’Het Administratiehus’’ als financiële sparringpartner.

Kulturhus Borne heeft zowel de deskundige, financiële mensen, als de specifieke, praktische vakkennis in huis en is daarom de ideale organisatie om de financiële administratie van uw vereniging, stichting of ZZP-onderneming bij te gaan houden. Het Administratiehus biedt dit aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief; dit levert u geld op! En ook tijd; de administratie is vaak een tijdrovende 'hobby' voor veel vrijwilligers van verenigingen. Omdat Kulturhus Borne een ANBI-instelling is (een Algemeen Nut Beogende Instelling, is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut) doen wij dit graag voor de Bornse ondernemers & vrijwilligers.

Belangstelling? Stuur dan een email naar Jordie Swienink, jordie.swienink@kulturhusborne.nl of Frank Droste, frank.droste@kulturhusborne.nl Dan maken we een afspraak in het Kulturhus.

meer uit agenda
Het Administratiehus