Home  /  Agenda  /  Archief  /  Het diner
17
dec

Het diner

Met diner vooraf!


Filmhuis Borne pakt de filmavonden graag anders aan. Daarom bieden zij de filmbezoekers voorafgaand aan de laatste film van het jaar de mogelijkheid om te genieten van een gezamenlijk 4 gangen diner. Gekozen is voor een heerlijk luxueus menu dat recht doet aan de scenes in de film. 

Het menu: 
Aperitief: Roze champagne met olijven
Voorgerecht: Pasta met rivierkreeftjes, cantharellen, geitenkaas, veldsla en tomaatjes
Hoofdgerecht: Kip met Duits spek, salie en majoraan met als bijrecht aubergine en ricotta
Nagerecht: Parfait van chocolade met amendelsnippers, geraspte walnoten en bramen

Het eten wordt verzorgd door EAT Borne, EAT is de link tussen de professionele horeca en de thuiskeuken.

 

 

 

 

 

U kunt kaarten voor het diner kopen en of reserveren tot vrijdagmiddag 12 december 17.00 uur bij de receptie van Kulturhus Borne. T: 074-2657200 of receptie@kulturhusborne.nl. De kaarten moeten uiterlijk vrijdag 12 december afgerekend en opgehaald worden.Kaarten voor het diner zijn tevens te verkrijgen aan de kassa van Filmhuis Borne op 3 en 10 december.

DE FILM
Twee broers gaan met hun echtgenotes uit eten. Ze praten over alledaagse zaken, maar vermijden dat waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen. De vijftienjarige zoons van beide echtparen, Michel en Rick, hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee in Opsporing verzocht vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog?
 

Wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Wat het nog ingewikkelder maakt is dat de vader van een van de jongens de beoogde nieuwe minister-president van Nederland is. Een humoristische en donkere zedenschets van de moderne tijd naar het gelijknamige boek van Herman Koch.

 

Aanvang diner: 18.30 uur
Aanvang film: 20.15 uur
Kosten diner: €15,00 (4 gangen menu exclusief drankjes)
Entree film: €8,00 (€5,00 voor vrienden van Filmhuis Borne)
Regie: Menno Meyjes

 

 

meer uit agenda
Het diner