1
okt

Hoorndag Oost-Nederland 2016

Inschrijven kan tot 15 september


Hoorns!
Mooie muziek!
Samenspelen!
Plezier!
Optredens!
Hoorngadgets!

Op 1 oktober gaat het dan eindelijk weer gebeuren: de Hoorndag Oost-Nederland! Voor alle hoornisten uit het oosten van het land (en dat is een ruim begrip!) organiseren we in het Kulturhus in Borne een leuke, interessante en gezellige samenspeeldag. Iedereen repeteert in groepen op zijn eigen niveau interessante stukken onder leiding van professionele hoornisten. Je kunt deelnemen aan workshops en genieten van optredens van de hoorngroep van het Orkest van het Oosten en een bijzonder gastoptreden!

De dag begint om half tien en wordt afgesloten met een concertje om 16.00u waarbij iedere groep laat horen wat ze ingestudeerd heeft. Toehoorders zijn hierbij van harte welkom.

De deelname aan deze dag kost 15 euro, maar is gratis voor leden van het Nederlands Hoornisten Genootschap. Mocht je op deze dag lid worden van het NHG, dan is deelname alsnog gratis. Tegen een klein bedrag kun je gebruik maken van een warm/koud buffet. Dit moet je wel van te voren bestellen. Je mag natuurlijk ook je eigen brood meenemen. Koffie, thee en limonade zijn gratis verkrijgbaar.

Locatie: Kulturhus Borne, Marktstraat 23 te Borne. Parkeren kan gratis in de naastgelegen parkeergarage. Anders voor de deur, ook gratis, maar met blauwe kaart en max. 2 uur. Deze locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Inschrijven kon tot 15 september.

 

meer uit agenda
Hoorndag Oost-Nederland 2016