31
mrt

Humanitas Twente vertelt

2x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Patricia Olthof
Over: Humanitas Twente

Locatie: Het Dijkhuis, restaurant

Deze presentatie vindt 2x plaats om:

14.30-15.00 uur
16.30-17.00 uur

Doelgroep: iedereen die geïnteresseerd is, vrijwilligers, of verwijzers die meer informatie willen over Humanitas Twente.

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Humanitas Twente
Humanitas Twente heeft een breed aanbod als het gaat om vrijwilligerswerk. Zij besteden veel aandacht aan de training en begeleiding van vrijwilligers, zodat zij goed toegerust aan de slag kunnen gaan en zichzelf ook verder kunnen ontwikkelen. Bezoek deze presentatie, als je nieuwsgierig bent naar de activiteiten!

meer uit agenda
Humanitas Twente vertelt