12
mrt

Humorcollege ***VERPLAATST***

nieuwe datum: 21 januari 2017


Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 21 januari 2017!

Het ‘Humorcollege’ is cabaretvoorstelling, lezing, show en workshop ineen!

Waarschuwing! Het is goed mogelijk dat u na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in uw omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of u raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van u afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen van deze gedragingen zijn wij niet aansprakelijk. Wel (mede) verantwoordelijk.

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als u de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat u deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en ontzettend gezond.

Het Humorcollege is cabaret, lezing, show en workshop ineen. U komt erachter wat uw humorstijl is en hoe u humor een grotere plek in uw leven geeft. Een avond vol lach- en leerstuipen, om nooit te vergeten!

Jobtraining neemt humor al jaren serieus. Haar Humorcollege is een hit in het bedrijfsleven, meer dan een half miljoen professionals volgden deze workshop. Om meer nieuwsgierigen te kunnen bereiken, gaat Jobtraining nu het theater in. Met Renate Reijnders.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 15,00 - inclusief lekker drankje

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Humorcollege ***VERPLAATST***