21
jan

Humorcollege 21 januari

cabaret, lezing en show ineen


Waarschuwing! Het is goed mogelijk dat u na het volgen van dit ‘’college’’ grappiger bent geworden. Mensen in uw omgeving kunnen gaan glimlachen of zelfs huilen van het lachen. Ze kunnen niet meer van u afblijven, want humor maakt woest aantrekkelijk. Voor de gevolgen zijn wij niet aansprakelijk. Wél (mede)–verantwoordelijk.
 

DIT COLLEGE IS NIET INTERACTIEF
- Lachen vanuit je luie stoel –

Humor maakt het leven licht en leuk, verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en gewoon ontzettend gezond. Ontdek in het ‘Humorcollege’ wat uw humorstijl is en hoe u het een grotere rol in uw leven kan geven. Een college en heerlijk avondje uit, vol lach- en leerstuipen, om nooit te vergeten!

Jobtraining neemt humor al jaren serieus. Hun Humorcollege is een hit in het bedrijfsleven, meer dan een half miljoen professionals volgden deze workshop. Om meer nieuwsgierigen te kunnen bereiken, is het Humorcollege sinds begin dit jaar te zien in de Nederlandse theaters.

Op zaterdag 21 januari 2017 staat cabaretière Renate Reijnders (tevens werkzaam bij Jobtraining) in het Bornse theater. Aanvang: 20.30 uur. Entree: €15,- (inclusief lekker drankje). Tickets: bestel online of bel 074-2657200

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Humorcollege 21 januari