28
nov

I, robot - Film

Nederland Leest


Kom op dinsdag 28 november naar de bibliotheek om de spannende SF film "I Robot" te kijken! Ontvang bovendien het boek IK, ROBOT van Isaac Asimov inclusief de "Robot van de machine is de mens" van Ronald Giphart & Asibot. Een gezellig avondje film voor maar € 2.00!

Dit jaar staat de leesbevorderingsactie Nederland Leest in het teken van Robots en Robotica. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? In het teken hiervan wordt op dindag 28 november de science fictionfilm ‘’I, Robot’’ vertoond.

I, Robot is een science fictionfilm die speelt in 2035 waarbij een politieagent het opneemt tegen een leger robotten. Will Smith schittert in deze actie-thriller, gebaseerd op een reeks kortverhalen van Isaac Asimov en geregisseerd door de dynamische Alex Proyas. In I, Robot speelt Will Smith een detective die zich vastbijt in een misdaad die door een robot zou kunnen gepleegd zijn. Naarmate hij zich meer in de zaak verdiept, ontdekt hij een vreselijke bedreiging voor de mensheid.

Het gelijknamige boek is tijdens november actiemaand Nederland Leest gratis af te halen. (zo lang de voorraad strekt).


Aanvang: 20.00 uur.
Entree: € 2.00 inclusief koffie en thee
Locatie: Kleine theater bovenverdieping bibliotheek
Aanmelden via info@bibliotheekborne.nl of bel 074-2657225

meer uit agenda
I, robot - Film