2
apr

Igor Krulsnor - 5 t/m 10 jaar

Igor zoekt een nieuw beroep


Op deze Wereld Autisme Dag een speciale voorstelling van de veelzijdige, muzikale kindercabaretier en goochelaar Frank de Kleer. Met de mogelijkheid voor een goochelworkshop na afloop (plek voor maximaal 25 kinderen bij deze workshop)

Igor Krulsnor heeft als goochelaar zo’n beetje alles wel bereikt; hij werd 342 maal goochelkampioen van Verweggistan en ging op wereldtournee door Nederland. Wat moet je dan nog? Precies…een nieuw beroep!

​Igor zal samen met zijn jonge publiek proberen uit te vinden welk beroep het best bij hem past. Dokter? Kok? Toneelspeler? Muzikant? Danser? Staatssecretaris Cultuur? Lukt het Igor om een nieuw beroep te vinden? Uiteindelijk blijkt er natuurlijk maar één beroep echt geschikt: Igor Krulsnor als Igor Krulsnor. Want Igor is toch het allerliefst gewoon zichzelf. Want als je jezelf bent, hoef je nooit toneel te spelen.

Igor Krulsnor goochelt met een dikke knipoog. De humor wint het vaak van de virtuositeit. Toch wordt er over zijn goocheltrucs nog altijd nagepraat. Een familieshow, met 5- tot 10-jarigen als harde kern.

Na de humoristische goochelshow is er de aantrekkelijke mogelijkheid om het programma uit te breiden met een tweede deel. De kinderen vanaf 7 jaar blijven dan voor een heuse goochelworkshop waarin Igor Krulsnor hen een aantal van zijn beste beroepsgeheimen prijsgeeft. Igor zal na afloop aan alle geslaagde leerlingen (scorings-percentage 2011 100%) een gesigneerd goocheldiploma mét handtekening uitreiken.

Igor zoekt een nieuw beroep is de kindergoochelvoorstelling van Igor Krulsnor gemaakt en gebracht door kindercabaretier/goochelaar Frank de Kleer. Igor Krulsnor is ambassadeur en het gezicht van Stichting Kinderzwerfboek, een initiatief van het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en opbrengst van de Tweedehands Kinderkledingbeurs.


Aanvang: 15.00 uur
Entree: €5,00, en met aansluitende workshop €7,50
Bestel hier kaarten!
WEBSITE IGOR KRULSNOR

meer uit agenda
Igor Krulsnor  -  5 t/m 10 jaar