31
mrt

Inloophuis Borne vertelt

1x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Marie-Josée Eenkhoorn
Over: Inloophuis Borne & het Zelfregieteam Borne

Locatie: Het Dijkhuis, restaurant

Deze presentatie vindt 1x plaats om:
17.30-18.00 uur

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Een nieuw fenomeen in Borne: het Zelfregieteam Borne / Inloophuis Borne
Het Zelfregieteam Borne is ontstaan nadat in TC-Tubantia medio maart 2016 een artikel stond, waarin Martin Velten een hartenkreet verwoordde over en opriep om mee te denken hoe de medemens die geconfronteerd wordt met medemensen met een onbegrepen gedrag gehoord en gesteund zouden kunnen worden. Een presentatie over de ontwikkeling en achtergronden inclusief een interactief deel rondom het onderwerp ‘Begrijpen we elkaar’.

meer uit agenda
Inloophuis Borne vertelt