23
mei

Inloopspreekuur financieel advies - mei

ivm Pinksteren in mei op de woensdag


Normaliter elke derde maandag van de maand kan iedereen van 16.00 – 20.00 uur terecht in het Kulturhus Borne voor gratis financieel advies. In de maand mei is dit spreekuur ivm 2e pinksterdag verschoven naar WOENSDAG 23 MEI.

Dit laagdrempelige spreekuur wordt gehouden door financieel adviseurs Erik Zandstra en/of Randall Grijsen. Het spreekuur vindt plaats op de benedenverdieping van de bibliotheek in het Kulturhus Borne. Iedereen kan hier terecht, zowel particulieren als ondernemers.

Erik Zandstra (30 jaar) en Randall Grijsen (46) zijn afkomstig van de firma Zandstra Financieel Advies te Borne en daarmee geen onbekenden in de regio.

Zandstra: “Wij merken dat voor veel mensen de drempel erg hoog is om in contact te komen met een financieel adviseur. Men denkt dat de teller direct begint te lopen wanneer mensen de behoefte hebben om bepaalde financiële zaken te bespreken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hypotheekberekeningen of verzekeringskwesties. Wij willen door middel van dit spreekuur zorgen voor een stuk laagdrempeligheid waarbij mensen in eerste instantie de mogelijkheid hebben om het financiële vraagstuk vrijblijvend en kosteloos te bespreken. Daarnaast willen wij ook dat mensen zich bewust zijn van de financiële situatie waarin zij zich in bevinden. In heel veel gevallen zijn er behoorlijk wat besparingen of verbeteringen mogelijk waar men zich niet van bewust van is. Tevens zegt en denkt men vaak de zaken goed geregeld zijn, maar wanner ze uit ons gesprek komen zien ze pas in hoe het er voor staat.”

Tijdens het spreekuur kunnen wij over de volgende onderwerpen advies geven: hypotheken, verzekeringen, leningen, pensioenen, echtscheidingen, vermogen en transitievergoedingen.

Tip! Om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden is het van belang dat de mensen die op het spreekuur komen alle relevante stukken (polissen, contracten, hypotheekgegevens, etc.) meenemen.

Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Benedenverdieping van de bibliotheek.

meer uit agenda
Inloopspreekuur financieel advies - mei