9
sep

Introductie in Duurzaamheid - 9/9

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES DUURZAAMHEID
Datum:            Maandag 9 september
Docent:           Henk Boenink
Tijd:                 19.30-20.30 uur
Locatie:           foyer Kulturhus


Duurzaamheid: Begrijp het, en ga er mee aan de slag! In een praktisch opgezette cursus gaan we aan de slag met o.a. het begrip duurzaamheid, van definitie t/m praktische uitwerking, van eenvoudige  berekeningen t/m de psychologische drempels, van een eenvoudig telefoonopladertje t/m de wereld politiek.

Er is ruimte voor discussies en vragen, en docent Henk gaat in op situaties die de cursisten aandragen. Heb je de klok horen luiden en wil je weten waar de klepel hangt? Vindt je het onderwerp interessant maar snap je alle verbanden niet? Denk je dat het bedrijfsleven en de regering het wel gaan oplossen? Grijp dan je kans en ga naar deze gratis proefles!

meer uit agenda
Introductie in Duurzaamheid - 9/9