26
mrt

Italiaans: vakantiecursus

Vakantiecursus voor beginners - Start 26 maart


Snel en vlot Italiaans leren spreken en begrijpen.

Italiaans á la carte

Met de cursus Italiaans à la carte maakt u op ontspannen en speelse wijze kennis met de Italiaanse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat u het geleerde meteen kan toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammatica en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten.

Het tekst-/werkboek bestaat uit tien hoofdstukken, waarin de belangrijkste situaties aan bod komen die men kan meemaken op vakantie in Italië. Zo leert u alles wat u nodig heeft om u verstaanbaar te kunnen maken in het Italiaans.

U leert veelgebruikte, alledaagse Italiaanse woorden en zinnen. Spelenderwijs leert u een leuke woordenschat onder de knie te krijgen. U hoeft zich niet door ingewikkelde grammaticaregels te worstelen. Alleen de beginselen van de spraakkunst worden in uiterst eenvoudige bewoordingen uitgelegd. Vanaf de eerste week spreekt u meteen een mondje Italiaans!

Docent Luisa Harmsen
''Ik ben geboren en getogen in Brescia, in Noord-Italië ten westen van het mooie Gardameer. Ik ben met een Nederlander getrouwd en wij hebben twee kinderen. Ik woon alweer twintig jaar in Nederland, waarvan alle twintig in Zenderen!''

Details cursus
Donderdag 26 maart gaan we van start. De vakantiecursus Italiaans bestaat uit 12 lessen. De kosten zijn €120,00 p.p. exclusief lesboek. De tijd is van 19.30-21.00 uur. De lesruimte is in de Bornse Synagoge (Ennekerdijk 17, slechts 5 minuten lopen vanaf het Kulturhus en i.v.m. een full house een ''buitenverblijf'' van ons Kursushus). Koffie en thee wordt u aangeboden door het Kursushus en staat op u te wachten in het lokaal. Er is plek voor maximaal 10 cursisten.

De overige data zijn:
- April: Do. 2-9-16-23, locatie Bornse Synagoge.
- Mei: Maandag 11-18,  in lokaal V7 1e etage Kulturhus*
- Mei: Do. 21-28, locatie Bornse Synagoge.
- Juni: Do. 4-11-18, locatie  Bornse Synagoge

(*n.b. de les wordt 2x op een maandag gegeven, op 11 en 18 mei, in lokaal V7 op de 1e etage van Kulturhus Borne)

Het lesgeld is exclusief het lesmateriaal. Cursisten dienen het lesboek (cd is hierbij ingesloten) zelf aan te schaffen: Italiaans á la carte, via Intertaal.nl. Prijs €23,00. Cursisten kunnen dit ook via de docent aanschaffen, in dat geval ontvangt men 10% groepskorting.

Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot deze cursus Italiaans kunt u rechtstreeks contact opnemen met Luisa Harmsen: 074 – 2660237 of luisa.italiaans@gmail.com

AANMELDEN: KLIK HIER!

meer uit agenda
Italiaans: vakantiecursus