10
jun

Jubileumconcert Euregio Brassband 10 juni

Groots jubileumconcert


De Euregio Brassband uit Borne viert dit jaar haar 65-jarige jubileum. Om dit te vieren wordt 10 juni een groots jubileumconcert georganiseerd in Kulturhus Borne.

Na in 1952 opgericht te zijn als fanfare De Bazuin, is in de jaren ‘70 de vereniging getransformeerd tot een Brassband. De Euregio Brassband is de enige brassband in de regio Twente; Brassband David in Zwolle is pas de eerste Overijsselse buurman. Het doel is om met plezier muziek te maken en hierbij samen te groeien naar een hoger muzikaal niveau.

 

Tijdens het jubileumconcert zoekt de Euregio Brassband de samenwerking met diverse lokale artiesten, zodat het een echt avondje uit gaat worden voor het publiek. Men kan niet alleen luisteren naar een authentieke brassband sound, maar dankzij een aantal vernieuwende combinaties wordt het een avond vol afwisseling. Heeft u ooit wel eens een alpenhoorn met een brassband horen soleren? Of een brassband een gospelkoor horen begeleiden?

Gastoptredens zullen verzorgd worden door ‘Soul and Gospel Choir Sing With Spirit!’ en Marcel Bergboer. Tv- en radiopresentator Bas Westerweel treedt tijdens deze unieke avond op als presentator.

 

Het concert vindt plaats op zaterdag 10 juni. Aanvangstijd is 20.00 uur en het programma zal tot ongeveer 22.30 uur duren. Halverwege het programma is er een korte pauze met gelegenheid om een drankje te nuttigen.

Entree is €8,- p.p. incl. koffie of thee. (kaarten zijn ook op de avond zelf verkrijgbaar)

 

Bestel hier uw kaarten

meer uit agenda
Jubileumconcert Euregio Brassband 10 juni