Home  /  Agenda  /  Archief  /  Judo voor kids
10
sep

Judo voor kids

Gratis proefles & voor kids


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES JUDO VOOR KIDS
Datum:            Dinsdag 10 september
Docent:           Frits Hartman
Tijd:                 16.00-17.00 uur voor kids tot 9 jaar
                         17.00-18.00 uur voor kids vanaf 9 jaar
Locatie:          Oude Hengeloseweg Borne


Leren incasseren en accepteren, leren doorzetten en niet bang te zijn. Eenvoudig gezegd leer je bij Judo om voor jezelf op te komen op een goede manier. Kom naar de gratis proefles en probeer het gewoon eens uit! 

Vergeet niet het trainings -of joggingspak aan te trekken!

meer uit agenda
Judo voor kids