1
sep

KEEP ON DANCING 40+ - start

Docent: Carla van der Wal


Investeer in jezelf en volg een cursus Keep on Dancing, ''want dansen is gezond". Dat is het motto van ''Keep ons Dancing 40+''. Het levert de dames elke week weer nieuwe energie op en het is bovendien heerlijk om te doen. Dus, kom ook meedansen elke dinsdagavond van 19.15-20.15 uur in Kulturhus Borne in lokaal B1.

De dansgroep vormt een gezellige groep dames van boven de 40, ze werken samen elke les hard aan nieuwe choreografieën en blijven daarnaast de dansen die ze al geleerd hebben repeteren. Er wordt volop genoten van het dansen en van de muziek.

Voor inhoudelijke informatie of vragen rondom de danscursus kunt u altijd contact opnemen met de docent Carla van der Wal: info@keepondancinghengelo.nl 

Geinteresseerden kunnen op dinsdag 25 augustus gratis een proefles volgen. Dinsdag 1 september start het nieuwe seizoen. Keep on Dancing bestaat uit een reeks van 33 heerlijke danslessen, voor slechts €190,-. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Carla gaat van start bij minimaal 6 deelnemers.

Opgeven kan via deze link.

meer uit agenda
KEEP ON DANCING 40+ - start