20
jun

Karakteranalyse dmv tenen lezen

***VOL***


***DEZE WORKSHOP ZIT VOL. AANMELDEN VOOR VANAVOND IS NIET MEER MOGELIJK.
BELANGSTELLING VOOR NÓG EEN WORKSHOP?
MAIL DIT DAN SVP EVEN NAAR: events@kulturhusborne.nl

BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING ORGANISEERT ANKE OUDE WOLBERS ISM ONS DAN EEN 2e SESSIE***

Voeten zitten altijd verstopt in sokken en schoenen, alleen als het heel warm weer is komen we er schoorvoetend mee naar buiten. Een heleboel mensen hebben niets met voeten, maar we kunnen niet zonder onze onderdanen. Onze voeten en tenen brengen ons overal naar toe. En … ze vertellen alles over onszelf.

Leer wat tenen kunnen vertellen over iemands innerlijk! Tenen lezen is een innovatief kennissysteem voor de analyse van karakter, persoonlijkheid en gedrag van mensen. Het zijn de spiegels van onze ziel. Tenen vertellen hun eigen verhaal. Dat geldt al vanaf de geboorte; ook babyteentjes hebben al heel wat te ‘zeggen’

Bij de geboorte is al zichtbaar middels de vorm en stand van de tenen, hoe klein ook, welk karakter er in een baby zit. Invloeden van het leven, emoties, gebeurtenissen en hoe we hiermee omgaan zorgen ervoor dat de stand en vorm van onze tenen veranderen bij elke leeftijd en levensfase. Tenen kunnen je ontzettend veel informatie geven, ze bieden een soort blauwdruk van het bestaan van mensen. De rechtervoet staat bijvoorbeeld voor de ratio en de linker voor emotie.

De stand van de tenen is een momentopname. Wanneer de situatie in je leven verandert en je wordt gedwongen om je aan te passen of te veranderen, dan gaan de tenen met je mee. Wil je zeker weten dat ze echt veranderen? Maak dan een foto van je tenen en over een paar jaar weer, dan zie je het verschil!

En vergeet niet: er bestaan geen foute tenen, ieder mens is uniek. De tenen dat ben JIJ.​

De Bornse Anke Oude Wolbers raakte gefascineerd door het verhaal achter de voeten en tenen die ze in haar praktijk dagelijks tegen kwam en deed een opleiding karakteranalyst.

Heeft u inhoudelijke vragen over deze workshop? Neem dan contact op met docent Anke: ankeoudewolbers@home.nl of bel met 06-57 55 06 05

Dinsdag 20 juni geeft zij een workshop bij ons.
Aanvang: 19.30 uur, inloop met kopje koffie vanaf 19.15 uur
Leeftijd: 18+
Kosten deelname: €15,00 per persoon
Tip: breng uit hygiënisch oogpunt een handdoek mee, om tijdens de workshop de voeten op te zetten.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

meer uit agenda
Karakteranalyse dmv tenen lezen