10
sep

Keep on dancing 40+ - 10/9

Gratis proefles & voor dames vanaf 40 jaar


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES KEEP ON DANCING VOOR DAMES VAN 40+
Datum:            Dinsdag 10 september
Docent:           Carla van der Wal
Tijd:                 19.00-20.00 uur
Locatie:           lokaal B1
 


Plezier beleven aan dansen en genieten van elke les. Daar gaat het om. De lessen zijn lekker intensief, niet te zwaar of te ingewikkeld, maar zeker ook niet te simpel. Een beetje uitdaging hoort erbij! Diverse stijlen komen aan bod, zoals jazz, modern en klassiek, waarbij expressie en een vleugje theater regelmatig om de hoek komen kijken.

Voor meer informatie: www.keepondancingborne.nl

meer uit agenda
Keep on dancing 40+ - 10/9